Community Forum

Problem with <moving tools> & <moving parts> please help!

Forum Overview >> Farming Simulator 15

CategoryFarming Simulator 15
Created17.07.2016 23:19


Bruno Costa (brutus) 17.07.2016 23:29
Hi! i am trying to create a pickup truck/dump truck to haul logs rocks objects etc...so i added in the xml the <moving tool> and <moving part> for the dump bed but it doesnt work.. i did the same way for another vehicle and it worked great but on this one when i go in-game nothing moves.i could really use someone's help,please

Emil Drefers (giants.edrefers) 18.07.2016 07:54
Hi,

take a look at the vehicle type (at the top of the vehicle.xml) ...

Not all vehicle types support the movingTools.

Cheers,
Emil

Bruno Costa (brutus) 19.07.2016 02:44
it says "<vehicle type="tractor">"

i just need to be pointed in the right direction,i'm so close...! ;)

thank you for taking the time

Emil Drefers (giants.edrefers) 19.07.2016 07:24
Hi,

hmmmm, that's strange, becaus ethe vehicle type "tractor" already has the "cylindered" specialization and that's enough to make the "movingParts" work.

So, maybe the problem is somewhere else.

If I understand our request correctly than you want to be able to move/rotate something by using the mouse, right?
In this case please have a look at the "piQup.xml" (in: data\vehicles\steerable\cars). This xml file contains a rather easy example for using "movingTools" to control an object.

Cheers,
Emil


Note: Log in to post. Create a new account here.