Community Forum

Problem with textures after export

Forum Overview >> 3Ds MAX Exporter

Category3Ds MAX Exporter
Created06.11.2014 16:56


Thenevsova36 (thenevsova36) 06.11.2014 17:00
Hi, I have problem with textures after export to i3d. I'm using 3DS Max 2015 with I3D Exporter 6.0.2. My model has 3 textures in 3DS Max, but after export my model has only 1 texture. It looks like this: http://www.upnito.sk/0/uzw3nymkyhjxwh4dy87watrccskr5rpn.jpg

When I open I3D in Notepad, everything is OK.

Sorry for my English. :)

_

<Files>
<File fileId="2" filename="Kolo.png" relativePath="true"/>
<File fileId="3" filename="Transparent.png" relativePath="true"/>
<File fileId="1" filename="Zetor.png" relativePath="true"/>
</Files>


<Materials>
<Material name="acmat_1" materialId="7" ambientColor="0 0 0" cosPower="60" specularColor="0.33 0.33 0.33">
<Texture fileId="1"/>
</Material>
<Material name="acmat_2" materialId="8" ambientColor="0.2 0.2 0.2" cosPower="128" specularColor="0.2 0.2 0.2">
<Texture fileId="2"/>
</Material>
<Material name="acmat_6" materialId="9" ambientColor="0.2 0.2 0.2" cosPower="128" specularColor="0.2 0.2 0.2">
<Texture fileId="3"/>
</Material>
<Material name="acmat_7" materialId="10" ambientColor="0 0 0" cosPower="60" specularColor="0.33 0.33 0.33">
<Texture fileId="3"/>
</Material>
<Material name="acmat_0" materialId="6" ambientColor="0.2 0.2 0.2" cosPower="128" specularColor="0.2 0.2 0.2">
<Texture fileId="1"/>
</Material>
</Materials>

Thenevsova36 (thenevsova36) 12.11.2014 17:58
Please help!!! :(

Lenio Crameri (Lecra) 20.11.2014 13:03
Hi,

look at this thread I opened a few days ago. It seems to me more or less the same issue: http://gdn.giants-software.com/thread.php?categoryId=6&threadId=2190

KR; Lecra


Note: Log in to post. Create a new account here.